Teknolojiye Dair Herşey...

Server

Server Bakımlarında Profesyonel Desteğin Önemi

Server; aynı zamanda sunucu olarak bilinmektedir. Server; ağ üzerinde bulunan istemcilere veri, kaynak ve dosya paylaşımlarını yapan hizmet sağlayıcı olarak tanımlanmaktadır. Üstün donanımsal özelliklere sahip olan sunucu sayesinde bir ağın yönetilmesi, dosya veya uygulama paylaşımının yapılması, veritabanı barındırılması gibi işlemler yapılmaktadır.

Detaylar »

Server Sunucu Seçiminde Neye Dikkat Edilmesi Gerekir?

Sunucu seçimi; bir internet sitesi için hayati öneme sahip konuların başında gelmektedir. Büyük emekler sonucunda oluşturulan bir internet sitesi olanların veya Google reklam getirisi oldukça yüksek bir web sitesine sahip olanların server seçimlerini çok iyi yapması gerekmektedir. Bunun yanı sıra, kesintisiz ve verimli bir yayın yapmak adına da sunucu seçiminin hayati önemde olduğunu ifade etmek gerekir.

Detaylar »
Network Hizmetleri

Bir Sistem Odası Kurmak İçin Nelere Dikkat Edilmeli?

Sistem odası; bilhassa orta ve büyük ölçekli firmalarda hayati bir öneme sahiptir. Bu noktada, birçok ayrıntının eksiksiz olarak hazırlanması gerekmektedir. Yanlış ve eksik bir şekilde hazırlanan sistem odasında bireylerin daha çok vakit harcaması söz konusu olmaktadır.

Detaylar »
Ağ Sistemleri

Yenimahalle Sunucu Teknik Servis

Sunucularınızda meydana gelmesi muhtemel tüm sorunların çözülmesi noktasında vakit kaybetmeden bizlerle iletişim kurabilirsiniz. Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde oturuyorsanız ve sunucu sorunu yaşıyorsanız Yenimahalle sunucu teknik servis olarak bizlerden yardım alabilirsiniz.

Detaylar »

İhtiyacınız olan Tüm Destek Talepleriniz İçin

Başlayalım...